Debat
0   231

Fortsat opbakning

Der er brug for ledelse i den danske folkeskole, og ledelsen skal være med til at skabe arbejdspladser, hvor opgaverne løses med menneskeligt og fagligt engagement og ansvarlighed. Så langt er jeg som skoleleder enig med KL. Men når KL i sin leder i seneste nummer af »Danske Kommuner« fortolker lærernes krav til en ny arbejdstidsaftale til ukendelighed og i den forbindelse nævner vores hæfte om skoleledelse fra Lederforeningen, må jeg sige fra. KL lægger op til, at der skulle være en konflikt mellem Lederforeningens og Danmarks Lærerforenings ønsker til en ny arbejdstidsaftale.

Der kan være nuancer i vores opfattelse, men ledelsessynet som beskrevet i »En skole på vej« og i folkeskolelovens paragraf 45 er der efter min overbevisning ikke rokket ved i DLFs krav til en ny tjenestetidsaftale, og eftersom vi alle er medlemmer af Danmarks Lærerforening og har stemt for DLFs krav til en ny arbejdstidsaftale, bakker jeg naturligvis også fortsat op bag vores forhandlere og det mandat, vi gav dem på kongressen i oktober.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ