Debat

Overraskende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Overraskende bør det vel ikke være, at kongressen vedtager en resolution, der giver plads til at forhandle ny løn, når det så tydeligt fremgår, at flertallet af hovedstyrelsen mener, at det er en god ide med disse nye lønformer.

Det overraskende er, at kongressen vedtog en resolution, der ingenting siger. Overraskende har det også været for nogle af os, at vores kongresdelegerede rejste til kongres med en beslutning om at stemme imod for at vende hjem efter at have stemt for.

Men mest overraskende er det nok, at flertallet i hovedstyrelsen har brugt halvandet år på ikke at diskutere, hvordan mulige nye lønformer kunne se ud. Brugt halvandet år på ikke at diskutere en undervisermodel, der passer til nye lønformer. Brugt halvandet år på ikke at diskutere, hvad nye lønformer kommer til at betyde på skolerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg håber ikke, at jeg bliver for overrasket, når forhandlingsresultaterne offentliggøres.

Jens Oluf Bundgaard

Klarup