Debat
0   174

Folkeskolen spilder min tid

I takt med ugebladet Folkeskolens fornemme layout daler kvaliteten af indholdet. Livet bliver pludselig for kort til at læse bladet. For eksempel nummer 39 og nummer 40:

Pastor Joachim Stender i Los Angeles er blevet rodløs. Han har sikkert ikke læst hverken Jakob Knudsen eller Martin A. Hansen og falder derfor på halen over, at hans søn på fem år lærte at læse og skrive i sin børnehaveklasse i Los Angeles. Var oven i købet glad for at være der! - Det er der for børnekendere ikke noget nyt i. At de også kan gå på række og sige farvel til en lærer, hvis fornavn de ikke kender, er vist grundigt afprøvet i ret mange europæiske lande - med uheldige bivirkninger!

Artiklen fortsætter under banneret

Familiebilledet side 8 i nummer 40 viser tre kanoner på skoleudviklingsområdet i Broager. De står fadder til en rapport, der blandt andet nævner, at lærerne lånte computerudstyr til selvstudium, fik løn for 20 timer, 'og nogle af dem brugte op til 500'!

Hvor meget mon medlemmerne på familiebilledet er blevet bevilget til IT-uddannelse (informationsteknologi), kontrol og rapportering? Alene mit eget spørgsmål gør mig misundelig.

Ugebladet Folkeskolens annoncer er efterhånden det mest troværdige læsestof.

Thyge Poulsen

Ans


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ