Debat

Spam

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ivan Sparvath skriver i Folkeskolen nummer 13, at de to nordjyder burde lave et chat-sted på Internettet. Indforstået at så kan de jo chatte hinanden til døde dér, så der spares både dyre ressourcer og dyrebar tid! Jeg kan ikke forestille mig noget mere forfærdeligt - tænk at droppe ind på et chat-sted kun befolket af Madsen og kompagni!

Der findes dog et forum på Internettet beregnet til slige personligheder og andre folkeskoleinteresserede. På Usenet - nærmere betegnet 'dk.undervisning.folkeskole' - er de begge mere end velkomne.

Dér kan Madsen og kompagni skrive uden at få begrænset deres ualmindeligt vigtige meninger. Vi har i nyhedsgruppen før debatteret om, hvorvidt de mon ville 'dukke op' - om de turde/kunne - og hvad der i så fald ville ske!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Modsat dette blad ville de blive 'spammet' væk, hvis der kun kom tåbeligheder og intetsigende, gentagne ordstrømme!

Jesper Bruselius

Bakkeskolen, Kolding