Debat

Usynlig har jeg ikke været

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar på Pia Scharffenbergs læserbrev i Folkeskolen nummer 10.

Du kan have ret i, at det ikke er mange indlæg, du kan finde fra mig i Folkeskolen i de seneste måneder. Men det har nu sin forklaring, for usynlig har jeg ikke været, men jeg har i en periode måttet dels indkøre og dels deltage i andre informationsaktiviteter. Jeg har siden august 1997 udarbejdet et månedligt nyhedsbrev om EU og uddannelse, der sendes til sekretariaterne og hovedstyrelserne i de 14 lærerorganisationer, som er med i samarbejdet Danske Underviserorganisationers Samråd, Dus. En række af disse informationer gengives i foreningens internationale nyhedsbrev, der udsendes til alle tillidsrepræsentanter. For samme organisationer har jeg forberedt, at Bruxelles-kontoret kommer på Internettet forhåbentlig inden sommer. Organisationernes medlemmer, herunder DLF's, vil så kunne trække aktuelle oplysninger om arbejdet i Bruxelles. I dette forår forbereder jeg deltagelse på foreningens tillidsrepræsentantuddannelse og kredsformandsskole. I samme periode har jeg deltaget i 12 kredses/amtskredses tillidsrepræsentantkurser i Danmark og fortalt om mit arbejde i Bruxelles. Den direkte dialog med medlemmerne på disse kurser har været særdeles konstruktiv og positiv. Og jeg stiller selvfølgelig også gerne op i kreds 21.

Vedrørende Mandag Morgen har jeg faktisk arbejdet med i sekretariatets arbejde med denne sag. Senest ved at drøfte oplysningerne med vores hollandske søsterorganisation, så vi i detaljer kan vide, hvad der er korrekt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Martin Rømer

DLF's repræsentant i Bruxelles