Debat

Har vi en fagforening

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ok ja! Og absolut synlig, når det gælder trækket på lønsedlen!

Men det pinagtige spørgsmål er, hvor den var, da Jersiesagen tog sin begyndelse?

Hvor var den, da forældrene begyndte at troppe op?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvordan kunne det gå til, at dette infame spil kunne få lov til at pågå i månedsvis?

Hvor var tillidsrepræsentanten? Hvor var kredsstyrelsen?

Vidste ingen, hvad der foregik?

Vel er der andre, der har det formelle ansvar, men det er for billigt, når DLF alene skyder skylden på en svag leder og inkompetent borgmester. Venstremand, som 'th' ikke forsømmer at bemærke i lederen i nummer 8 - for nu at pleje sit fjendebillede! Som om et politisk tilhørsforhold er relevant i denne sammenhæng.

Alligevel er det DLF, der er moralsk ansvarlig! Og ingen anden! De to kolleger er på det skammeligste blevet forrådt af dem, der skulle hjælpe, hvis katastrofen indtraf.

Det er en nærliggende tanke, at DLF i alt for høj grad er blevet et pædagogikkens udviklingsforum frem for en fagforening. At det faglige ben efterhånden er blevet så kort og svagt, at der skal specialsyet fodtøj til!

Man har så travlt med at udvikle, at man glemmer det fornødne. At give øjeblikkelig og effektiv hjælp, når bavianerne jager! Det er helt uacceptabelt, at kolleger skal gå definitivt ned, før DLF vågner op.

Niels Christian Christensen

Hjørring