Debat

Den store mester

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er han ikke kær - ham Søren Andersen, formand for Kommunernes Landsforenings lønudvalg og dermed en af de tunge drenge.

Nu er han også begyndt at optræde som talsmand for folkeskolelærerne. Tale lærernes sag - vide, hvad de ønsker. Hør blot, hvad han blandt andet skriver i Morgenavisen Jyllands-Posten den 24. januar i år om lærernes forberedelsestid: 'Anni Herforts holdning til lærernes F-tid og modstand mod at drøfte denne kender vi. Men det ændrer ikke på, at den skoleudvikling, som også de enkelte lærere ønsker, baserer sig på et fællesskab, som udhuler Anni Herforts argumenter om de enkelte læreres forberedelsestid.'

Jamen, det skrev han i al sin alvidenhed!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Som den store mester, der sidder ved smeltediglen og ser i sjælene ind!

Jeg ved, Søren Andersen ikke ynder dialog, men helst betjener sig af envejskommunikation.

Lader visdom gå fra sig og så tie med en Buddha-attitudes fuldkommenhed. Alligevel vil jeg opfordre ham til - blot denne ene gang - at fortælle en undrende folkeskolelærer på snart 30. år: Hvor han ved det fra?

Og selvom vort modersmål generelt er dejligt og har så mild en klang - så helst på et nogenlunde klart dansk uden politiske krummelurer.

Niels Christian Christensen

Hjørring