Debat
0   290

Boykot propaganda

Til samtlige elevråd på danske folkeskoler dumpede der i uge 51 et brev fra den socialdemokratiske organisation DSU ind ad brevsprækken.

Her inviteres børn og unge fra skolerne til at deltage i et politisk skolingsprogram i Korsør. Med smarte reklametrick søger man at lokke elevrødderne til en indoktrineringsfest med vendinger som 'der er rift om pladserne', 'træffet er gratis' og 'I får betalt transporten'.

Artiklen fortsætter under banneret

I programmet indgår emner som racisme, kommunikation og politik: 'Mød og forstå politikkens verden. Her får du baggrundsviden om ideologier og partier'. Hvordan mon det lyder, når folk fra Socialdemokratiet skal redegøre for Det Konservative Folkepartis ideologi og politik? Sikke noget vrøvl! Margarinefabrikanten kan heller ikke gøre rede for smørs fortræffeligheder!

Hvor er det dog ækelt, at et politisk parti forsøger at lokke de 13-16-årige til sig på denne måde.

Tilsyneladende er Socialdemokratiet totalt blottet for pli, når det gælder om at lokke medlemmer til, men dette tiltag har nok snarere den effekt, at det bidrager til den almindelige politikerlede.

Måske skyldes det, at den socialdemokratiske partiorganisation er ved at blive infiltreret af kommunister. Da jeg gik på seminariet, oplevede jeg som aktiv i De Studerendes Råd at blive inviteret til en mægtig fest. Hen på de små timer blev jeg pludselig præsenteret for en indmeldelsesblanket til DKP (Danmarks Kommunistiske Parti), og rundt om mig sad de tre sødeste piger og argumenterede for socialismens velsignelser.

Som politisk aktiv kunne jeg aldrig drømme om at forsøge at indoktrinere mine elever. Forældrene har krav på, at de i tryghed kan sende deres børn i en folkeskole, der er for alle, og hvor enkelte partier ikke sniger sig ind på eleverne med politisk propaganda. Det kan derfor ikke tillades, at børn og unge tager til et folkeskoletræf under dække af at udføre elevrådsarbejde, hvorefter de vender hjem som skolede ungsocialister.

Boykot DSU's folkeskoletræf. Sørg for, at jeres elever ikke bliver narret til at blive ofre for denne ulækre propaganda!

Steen Brastrup

skoleinspektør

Aalestrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ