0   253

Jørgen Søe

Vores gode kollega, Jørgen Søe, døde søndag morgen den 9. november efter et treugers hospitalsophold. Hans død kom brat og som et chok for os alle!

I virkeligheden har Jørgen været syg i over seks år. Han havde leukæmi, som tilsyneladende var under kontrol, og han lod sig ikke slå ud af sygdommen. Han levede meget sundt, spiste sundt, motionerede, løb og cyklede og var i god form, og han fortsatte sit skolearbejde med endnu mere energi. Ingen skulle mærke på ham, at han var syg!

Artiklen fortsætter under banneret

Jørgen var et menneske, som ikke kun tænkte på sig selv. Hans hjerte var altid på de forfulgtes og undertryktes side. Fællesskab og solidaritet var begreber, som Jørgen tog meget alvorligt, og han kæmpede mod uretfærdighed overalt, hvor han mødte den.

Han var klasselærer for eleverne i 9.a. De vil mærke savnet, men de vil også skønne på, at de har haft en lærer, som ikke kun tænkte på at lære dem staveord og andre formelle færdigheder, men også var parat til at diskutere holdninger til livets forskellige svære spørgsmål. Eleverne kunne lide ham og respekterede ham som lærer og som menneske.

På skolen arbejdede han for os alle sammen, tog del i diskussionen for en bedre skole. Han kæmpede for at styrke sammenholdet blandt de ansatte, og han gjorde en stor indsats for vores tosprogede elever og deres familier. Han gjorde sit til, at Kildemarkskolen er den gode skole, som vi alle kender.

Han var også meget interesseret i arbejdet i Markkvarteret og var med til at bygge Markblomsten op og gennemføre de flerkulturelle aftener som for eksempel 'tyrkisk aften' og 'bosnisk aften'.

Jørgen var en god lærer, som alle var meget glade for. Vi vil huske Jørgen som et varmt og engageret menneske, altid parat til at give en hjælpende hånd og altid optimistisk og i godt humør.

Han har efterladt sig et stærkt indtryk i vores bevidsthed, og vi vil savne ham!

Æret være hans minde!

Fra alle ansatte på Kildemarkskolen

Jørgen Nielsen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet