Debat
0   156

Passer ikke til grammofonen

Kære Ole Vig Jensen

Artiklen fortsætter under banneret

Tak for den tilsendte skive med 'Lær IT'. Jeg har desværre også haft problemer med den. Det var jo let at se på hullet og 'rillerne', at den slet ikke passede til min grammofon, og en cd-player har jeg desværre ikke.

Så kom jeg til at tænke på min computer. Det lille drev kunne den ikke komme ind i, men 5-1/4-tommer-drevet passede den helt godt til, selv om det tog en forfærdelig tid at få den ud igen, da drevet ikke ville køre den.

Er det ikke uretfærdigt? Jeg købte en 286-pc, da den kom frem, og en nåleprinter. Opgraderede til 386, ekstra ram og farveprinter. Samlet pris gennem årene godt 18.000 kroner, og så kan jeg alligevel ikke bruge skiven til noget. Nu siger kloge hoveder - og dem er der mange af - at jeg blot skal købe nyt udstyr for 10.000-12.000 kroner, så er alle problemer løst (i et par år).

Lad mig være brutalt ærlig: Jeg gør det ikke!

Taus Grove

Lyngby


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks