Debat

Så ved man det

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så har en behændig forsker slået til igen. Onsdag den 13. august modtog man på sengekanten den epokegørende oplysning, at en ud af fire lærere er utilfredse med den nye skolelov.

Forsker Mads Hermansen uddybede i syv-avisen sine resultater. Han mente da, at disse 25 procent skulle tilbydes kurser og efteruddannelse, således at de kunne erhverve de rigtige holdninger - ellers måtte man jo nok skride til fyringer. Disse 25 procent kunne alligevel ikke døje hverken børn eller forældre.

Hvad f . . . . . bilder den forsker sig ind?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og hvad f . . . . . bilder Danmarks Lærerhøjskole sig egentlig ind?

Hvem har spurgt mig?

Jeg tilhører den store skare, som er godt træt af 60'er-socialisternes sociale skuldergnubberi.

Jeg kan godt undervise, mener jeg da. Jeg kan lide at undervise. Jeg kan oven i købet lide børn, også efter mere end 30 års virke i skolen. Jeg kan faktisk klare min undervisning selv og behøver ikke læne mig op ad de andre for at finde gruppetryghed.

Og det er åbenbart min fejl.

Hvorfor bestille en sådan undersøgelse, hvor resultatet er givet på forhånd? Dem med de forkerte holdninger skal helst fjernes.

Er det min Lærerhøjskole, som straks iler til pressen med dette ævl?

Vor herre bevare mig vel.

Erik Kindtler

Karrebæksminde