Debat

Ny politik

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det måtte jo komme. Når pensionisterne stemmer forkert i forhold til det, hovedstyrelsen anbefaler. Så er det klart, at vi må fratages stemmeretten!

Hovedstyrelsen glemmer, at vi stadig er lærere, og at vi stadig interesserer os for, hvordan løn- og arbejdsvilkår er for lærere. Pensionerede lærere interesserer sig stadig for det, der sker med undervisningen i folkeskolen.

Det er en helt ny politik, at Danmarks Lærerforening forsøger at kaste vrag på den erfaring og indsigt, som ældre lærere har.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vil Danmarks Lærerforening til at synge med på HK-sangen om at være solidarisk med sig selv?

Jeg håber, kongressen stemmer forslaget ned og dermed fastholder den demokratiopfattelse, som altid har været toneangivende i Danmarks Lærerforening.

Hvad bliver ellers det næste? Skal de aktive i den lukkede gruppe også fratages stemmeretten ved urafstemningen om overenskomstresultatet, så den gruppe ikke stemmer forkert og sender de dårligst ansatte ud i en konflikt?

Desværre tror jeg, at hovedstyrelsen indirekte får lempet mange pensionister ud af foreningen, når det bliver almindelig kendt, at pensionistkontingentet skal stige med mere end ti procent. Fire gange så meget som de aktives kontingent.

Lauge Prip

Arden