Debat
0   90

Ny politik

Det måtte jo komme. Når pensionisterne stemmer forkert i forhold til det, hovedstyrelsen anbefaler. Så er det klart, at vi må fratages stemmeretten!

Hovedstyrelsen glemmer, at vi stadig er lærere, og at vi stadig interesserer os for, hvordan løn- og arbejdsvilkår er for lærere. Pensionerede lærere interesserer sig stadig for det, der sker med undervisningen i folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er en helt ny politik, at Danmarks Lærerforening forsøger at kaste vrag på den erfaring og indsigt, som ældre lærere har.

Vil Danmarks Lærerforening til at synge med på HK-sangen om at være solidarisk med sig selv?

Jeg håber, kongressen stemmer forslaget ned og dermed fastholder den demokratiopfattelse, som altid har været toneangivende i Danmarks Lærerforening.

Hvad bliver ellers det næste? Skal de aktive i den lukkede gruppe også fratages stemmeretten ved urafstemningen om overenskomstresultatet, så den gruppe ikke stemmer forkert og sender de dårligst ansatte ud i en konflikt?

Desværre tror jeg, at hovedstyrelsen indirekte får lempet mange pensionister ud af foreningen, når det bliver almindelig kendt, at pensionistkontingentet skal stige med mere end ti procent. Fire gange så meget som de aktives kontingent.

Lauge Prip

Arden


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ