Debat
0   148

For lidt og for meget

I Folkeskolen nummer 23 betegner redaktøren generalforsamlingen og kredsformanden i Kreds 53 som fundamentalistiske, fordi de ikke vil indgå aftale med Kalundborg Kommune om at tildele en lærer decentral løn for et regulært pålagt overarbejde udført i 1995 og 1996, som kommunen ikke vil betale almindelig løn for.

Samtidig roses hovedstyrelsen for sin pragmatiske indstilling til Danmarks Lærerforenings fastlagte politik, når den opfordrer kredsen til at se stort på de retningslinier for udmøntning af decentral løn, som blev vedtaget på kongressen i 1995.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis fundamentalisme for kredsens vedkommende betyder at respektere kongressens beslutninger, og pragmatisme for hovedstyrelsens vedkommende betyder at tilsidesætte en politik fastlagt af foreningens øverste myndighed, må jeg blot konstatere, at der for tiden er for lidt fundamentalisme og for meget pragmatisme i Danmarks Lærerforening.

Reinhard Werner

kredsformand

Vestsjællands Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ