Debat

Ekspropriation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad læser man dog i Folkeskolen nummer otte, DLF formanden/kvinden vil ikke deltage i en 'føljeton' med Finn Andersen. Det er en skam, for jeg vil nemlig gerne have en fortsættelse af 'føljetonen' om den ulovlige ekspropriation af optjent pension eller rettere udskudt løn.

Som 'nyslået' førtidspensionist per 1. oktober 1996 har jeg de sidste par år af mit aktive lærerliv interesseret mig for læserbrevene omhandlende pensionisterne og i det hele taget pensionisternes vilkår.

Finn Andersen ønskede sig engang i et læserbrev, at han havde 70.000 kroner til at føre samme sag for danske pensionister angående den eksproprierede udskudte løn, som en svensk pensionist havde ført for egen regning og vundet, og jeg vil finde det rimeligt, om DLF rystede op med beløbet og lod Finn Andersen køre en sådan sag for danske pensionister.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis ikke DLF mener, de har pengene, kan man hente Martin Rømer hjem fra Buxelles, anbringe ham som lærer i folkeskolen (det er jo det, han er uddannet til) og lade ham regne med U-, F- og Ø-tider.

Men Anni Herfort, tænk, hvis Finn Andersen på en eller anden vis kom i besiddelse af omtalte beløb, førte og vandt sagen, så ville DLF have et troværdighedsproblem over for sine medlemmer.

Utopi, siger du - mon, siger jeg.

Else Dalby Johannessen

Lyngby