Debat
0   149

Reaktion

I Folkeskolen nummer 12 var der omtale af et overenskomstmedlemsmøde i Slagelse, hvor et unavngivent kredsstyrelsesmedlem udtalte, at de hovedstyrelsesmedlemmer, der stemte nej til overenskomstresultatet i hovedstyrelsen, blot stemte ud fra en ren rygmarvsreaktion, fordi det blandt andet var modstanden mod decentral løn og arbejdstidsaftalen, de var blevet valgt ind på.

Ud over det problematiske i, at nogle medlemmer udsættes for sådanne ensidige påvirkninger, fremstår kredsstyrelsesmedlemmets kommentar ikke mindst som en hån mod de mange medlemmer, der ønskede ført en anden politik.

Artiklen fortsætter under banneret

Som en af de omtalte i hovedstyrelsen vil jeg sige, at jeg ikke er specielt flov over at stemme i overensstemmelse med det mandat, jeg er valgt på. Jeg sidder i hovedstyrelsen på medlemmernes vegne, ikke for at deponere min dømmekraft uden tanke for konsekvenserne.

Men så er jeg i øvrigt ganske godt tilfreds med som hovedstyrelsesmedlem overhovedet at få tillagt en rygmarv.

Astrid Schjødt Pedersen

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ