Debat

Mistillid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til formanden for Danmarks Lærerforening, Anni Herfort, og hovedstyrelsens medlemmer.

I forbindelse med den indgåede delaftale om decentral løn udtrykker vi vores mistillid til ledelsen af DLF og flertallet af hovedstyrelsen.

Mistilliden tager udgangspunkt i, at et flertal af hovedstyrelsen har sagt ja til at indgå delaftale, som indebærer en forøgelse af den decentrale løn.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

En sådan tilsidesættelse af kongressens vedtagelse fra oktober 1996 betragter vi som særdeles betænkeligt og utilstedeligt.

Hvis det skulle være glemt, skal vi for god ordens skyld minde om, at kongressen i oktober ikke udtrykte ønske om at indgå i nye lønformer, hvorfor det er svært at forstå, på hvilket mandat formanden indgår i forhandlinger med arbejdsgiverne om nye lønformer.

Palle Christensen

kredsformand

På en enig

kredsstyrelses vegne

DLF's Kreds 13, Kastrup

Svar:

For god ordens skyld: Efter min helt klare opfattelse er delaftalen om decentral løn på ingen måde i utakt med kongresvedtagelsen. Hvad angår mistillid så går jeg naturligvis ud fra, at I er opmærksomme på vedtægternes bestemmelser og krav til et mistillidsvotum til formand og hovedstyrelse

Anni Herfort Andersen

formand for DLF