Debat

Interview med formanden

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mit spørgsmål til formanden for DLF - eller andre, der mener at vide besked - lyder således:

Hvorfor tør DLF ikke gå til domstolene med den sandsynligvis ulovlige ekspropriation af optjent tjenestemandspension?

EU-modstanderne tør da godt prøve deres sag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Da pensionisterne brokkede sig i 1995 i forbindelse med dette års overenskomst, fik vi at vide, at vi kunne være helt rolige, for der var nedsat et løn- og pensionsformudvalg, der blandt andet skulle arbejde med vores forhold.

Mit næste spørgsmål lyder da: Hvad er man nået frem til i dette udvalg i dag, Anni Herfort?

Finn Andersen

Herlev

Svar:

Kære Finn Andersen

Jeg har forstået, at du agter at indlede en 'føljeton' med spørgsmål/svar i de næste 10-20 numre af Folkeskolen, så jeg vil understrege, at jeg i øjeblikket bruger den største del af min vågne tid på at skaffe et godt overenskomstresultat til alle medlemmer. Jeg mener, det er den rigtige prioritering - frem for at bruge tiden til at deltage i din 'føljeton'.

I øvrigt kan jeg berolige dig med, at jeg og hovedstyrelsen - herunder dine to pensionistkollegaer - er meget opmærksomme på pensionisternes vilkår og gør hvad vi kan for at opnå et godt resultat.

Altså: Svarene på dine spørgsmål henvises til aftaleresultatet, når det foreligger. Hvad angår dit spørgsmål om at gå til domstolene er det besvaret tidligere.

Venlig hilsen

Anni Herfort Andersen

formand for DLF