Debat
0   202

Sjovt at skælde ud

Det kan nok være, at mit 'ramme ved siden af'-indlæg (Folkeskolen nummer et) har ramt modtageren, Niels Christian Christensen fra Hjørring, hårdt. Hele to indlæg skal han ukommenteret skrive for at få luft igen. Helt uden nogen form for sagligt indhold, men alene med en hel masse om min person.

Jeg har forstået, at argumenter og den slags ikke tæller i Niels Christian Christensens univers. Det er sjovere bare at skælde ud. Og det er da også nemmere at angribe mig for nogle tillagte holdninger og væremåder, jeg uden videre tillægges, end for det, jeg står for. Det lever jeg så nok fint med!

Artiklen fortsætter under banneret

Som orientering til udenforstående:

Jeg skriver på vegne af mig selv og som almindelig ansat lærer med timer i folkeskolen. Hvor skoen trykker mest, er jeg uenig med Morten May om, men jeg mærker også en trykken.

En kredsstyrelse kan ikke reagere på forhold, før den får kendskab til disse. At det så sker konkret ved avislæsning dagen efter episoden i Vig betyder ikke, at det var avisens artikel, der bevirkede en reaktion.

Jeg vil i øvrigt ikke bruge mere tid på at skyde gråspurve med kanoner. Hvis Niels Christian Christensen derfor ønsker det sidste ord, så for mig gerne! Min energi til at svare, hvis de næste indlæg også alene er nonsens, mangler bare totalt.

Debat om udviklingen af folkeskolen derimod finder jeg stadig vigtig og værd at ofre kræfter på at fremme.

Arne Mikkelsen

Nykøbing Sjælland


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ