Debat
0   247

Ros tillidsvalgte

Lærer Jens Ole Hansen har svaret på mit indlæg om mediehetzen i sommers mod lærerne, og hans indgangsvinkel til artiklen er noget meget sekundær, ja faktisk en parentetisk bemærkning om at undgå fordomme, hvorimod artiklens helt primære budskab var at bakke den mediedækning op, som vores tillidsvalgte personer har præsteret i den meget turbulente sommertid. Til forskel fra Jens Ole Hansen mente jeg, at de havde præsteret et fint stykke arbejde og var meget synlige i denne mediehetz, og derfor måtte jeg naturligvis reagere på Jens Ole Hansens ord om 'øredøvende tavshed', hvilket overhovedet ikke svarede til min virkelighed og min læsning i den 'hede sommertid'. Det vigtigste for mig er bestemt ikke at få ret, hvorimod jeg mener, at vi som medlemmer bør rose vores tillidsvalgte for det store arbejde, som de udfører for os i blandt andet nævnte periode. Ikke sjældent er der næsten tale om spanking for åbent tæppe i Folkeskolens spalter over for tillidsvalgte, og her har 'vi bløde mænd' altså en anden opfattelse af, hvordan man bør behandle andre. Kritisk holdning er bestemt at foretrække, men vi må også være gode til at rose vores tillidsvalgte, hvilket jeg meget gerne vil være med til.

Hvis Jens Ole Hansen kalder dette at skrue bissen på (her kan jeg have min tvivl), så er jeg med, men frem for alt skal DLF også i medierne bevare sin professionalisme, da jeg tror på værdien af troværdighed.

Artiklen fortsætter under banneret

Bjarne Danielsen

skoleinspektør, Brande


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ