Debat

Til Personaleforvaltningen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Åbent brev til Personaleforvaltningen, Magistratens 1. afdeling, Aalborg Kommune.

Den 9. august 1996 modtog jeg et brev fra Personaleforvaltningen. Det meddelte mig, at jeg fik et engangsbeløb på 2.400 kroner fra den decentrale lønpulje. Beløbet var for vejledning af lærerstuderende. Fordelingen var forhandlet mellem kommunen og Aalborg Lærerkreds.

Nu ligger det sådan, at jeg er modstander af decentral løn, at lærerne ved to urafstemninger og ved en kongresbeslutning i Danmarks Lærerforening med flertal har vedtaget, at vi ikke vil være med til decentral løn.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg kan derfor ikke modtage det tildelte beløb, hvad enten det så dækker 30 års vejledning af lærerstuderende, eller det kun dækker en eventuel forglemmelse fra forrige overenskomst. Selv for en sådan to-treårig periode er det et latterligt beløb, der kun kan opfattes som en hån og en grov nedvurdering af det arbejde, det er at vejlede lærerstuderende. Engangsbeløbet svarer nogenlunde til et totimers besøg af en konsulent i det private erhvervsliv.

Skulle pengene allerede være indbetalt på min konto, bedes I trække dem ud igen ved næste lønudbetaling.

Da jeg åbenbart ikke kan have tillid til, at demokratisk vedtagne beslutninger i vores forenings kompetente organer bliver fulgt, må jeg forholde mig fra sag til sag. Derfor gælder denne afvisning kun den aktuelle udbetaling fra den decentrale lønpulje.

Geo Holm

Gandrup