0   127

Anne-Lise Svenningsen

Torsdag den 4. juli fik Stoholm Skole det triste og ufattelige budskab, at Anne-Lise Svenningsen var død, kun 51 år gammel. Dette sprudlende, kreative og humørfyldte menneske orkede ikke endnu en gang at kæmpe mod den alvorlige sygdom, som vi alle håbede og troede var bekæmpet.

Anne-Lise var i hele sin lærergerning et af de mennesker, der i sit mangeårige virke på skolen huskes af sine elever som en umådelig kompetent og dygtig lærer. Ikke mindst vil hun blive husket af de elever, hvis hverdag ikke var så let som andre børns. Hun fik dem til at tro på sig selv og gav dem styrke til at udvikle sig både fagligt og socialt.

Artiklen fortsætter under banneret

Anne-Lise have en udstråling, som gjorde andre mennesker trygge, når de var sammen med hende. Ikke blot hendes elever, men også vi voksne kunne lide bare at tale med hende. Hun var en, man lyttede til. Hendes meninger var præcise og gennemtænkte.

Stoholm Skole bliver aldrig helt den samme igen uden Anne-Lise. I meget lang tid vil vi savne hendes altid smilende 'godmorgen', inden hun satte sig ved bordet på lærerværelset med dagens første kop kaffe.

Børnene i hendes kommende 4.a vil føle et stort savn, som vil kræve styrke og sammenhold at komme over. Men allermest samles vore tanker og medfølelse selvfølgelig om Anne-Lises to børn.

Man siger, Gud tager de bedste først, det har for os på Stoholm Skole aldrig haft mere mening end netop i dag.

Erling Bramming

skoleinspektør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet