Feriedagpenge

- frist for portofrihed

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kan du sende din ansøgning i god tid, har vi gode muligheder for at udbetale dig feriedagpenge før din ferie begynder

At mange medlemmer allerede sætter pris på den service, viser det store antal portofrie gule svarkuverter, som vi netop nu dagligt modtager.

Vi regner derfor med, at vi inden tilbudet med portofrihed udløber, vil modtage ansøgninger fra langt hovedparten af de medlemmer, der allerede nu har fastlagt ferien.

Du kan stadig nå at sende os din ansøgning portofrit - men tilbudet udløber den 24. maj 1996.

Er du for eksempel ansat på en skole, kender du allerede nu placeringen af dine maksimale 5 ferieuger i ferieåret 1996/97. Placeringen fremgår af tjenesteplanen, som kan fås på skolen (skolens ferieplan for eleverne kan derimod ikke bruges).

Vi kan i øvrigt oplyse, at i alt 10.000 medlemmer, som har modtaget ydelser i 1995 eller nyligt er optaget som dimittender, har modtaget et brev med orientering om deres muligheder for feriedagpenge.

Det betyder, at vi umiddelbart forud for ferieåret har sendt breve til, hvad der svarer til omkring 1/4 af alle a-kassens medlemmer.