Debat
0   150

Købet af Kystgården

Når »købet af Kystgården er en del af investeringerne af midlerne i Særlig Fond«, må der være mange penge i Særlig Fond efter reinvesteringen.

Hvad kostede egentlig Kyst­gården med alle de fem nye tilbygninger?

Artiklen fortsætter under banneret

Formanden svarer på mit læ­serbrev (Folkeskolen nummer 34), at »en enig hovedstyrelse bakkede op om købet af Kyst­gården, inden købet fandt sted«, men jeg undrer mig over udtrykket »bakkede op«, der virker svagt formuleret på en så alvorlig ejendomsinvestering.

Men måske har hovedstyrelsen lidt af fælles hukommelsestab i beslutnings-købsøjeblikket, for hovedstyrelsens tidligere vedtagne gældende bestemmelser om ejendomskøb er ved købet af Kyst­gården efter min mening ikke overholdt, og det er et problem. Jævnfør mit indlæg i Folkeskolen nummer 34.

Svar

Jeg skal udtrykke mig helt klart: En enig hovedstyrelse besluttede at købe Kystgården, og alle regler er overholdt. Jeg kan naturligvis finde den helt nøjagtige pris, men den er omkring 17 millioner kroner. Der er fortsat mange penge i Særlig Fond. Købet af Kystgården ændrer ikke på dette, da der er tale om en investering.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ