Debat
0   152

Fraktion 4 og fremtiden

Det må siges klart, at det ikke er økonomiske, men politiske grunde, der har ført frem til forslaget fra hovedstyrelsen til kongressen om nedskæring af hovedstyrelsesmedlemmer fra fraktion 4 fra to til et og samtidig forslag om en kraftig beskæring i stemmeretten for samme fraktion. Dette må stå klart for de delegerede fra de andre fraktioner.

Hvad vil DLF med pensionisterne? Svaret svæver i vinden. Hvis vi stadig skal betale kontingent, omkring 8,5 millioner, må vores hovedstyrelsesmedlem(mer) have stemmeret til næsten alt. Det er klart, at der ikke skal være stemmeret til kommunale overenskomster, men ordet ligeværdighed mellem fraktionerne må stå lysende klart. Vores hovedstyrelsesmedlem(mer) skal kunne stemme med ved opstilling af formandskandidat(er), og hvad med lønninger til formanden? Kursus­ejendommene er også en del af vor interessesfære, skal vi ikke have indflydelse på medlemspriser og ombygninger? Skal vi ikke kunne stemme ved budgettet? Vi betaler dog en klækkelig skilling til foreningens drift. Hvad med projekter, der sættes i gang af hovedstyrelsen, skal fraktion 4-medlemmet holdes udenfor? Det er ikke længe siden, at det store udviklingsprojekt blev sat i gang. Det kom i høj grad os ved. Særlig Fond er for en stor part betalt af de nuværende pensionister, men det tæller måske ikke med.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg kunne blive ved, men stopper her med ordene: »Dette er ikke en udtømmende liste. Der er mange andre områder, som kommer os ved«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ