Anmeldelse

www.danske-dyr.dk

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

At studere de dyr, man finder i den danske natur, er altid noget, der fænger børn i alle aldre. På ovennævnte hjemmeside kan man læse stort set alt, hvad der er værd at vide om dyr i Danmark. Hjemmesiden er overalt logisk opbygget, så man meget nemt kan finde frem til det eller de bestemte dyr, man vil undersøge nærmere. På forsiden kan man enten søge specifikt på dyrets navn eller søge mere bredt på dyregrupper. De mange søgemuligheder giver selv de mindre børn mulighed for at finde frem til et specifikt dyr uden større vanskeligheder. At bladre den ene bog efter den anden igennem for at finde et bestemt dyr kan hurtigt gøre det uinteressant at arbejde videre med tingene. Her er hjemmesiden en meget stor hjælp. Alle artikler om dyrene findes desuden også i både en let og en svær udgave, så alle gives gode muligheder for selv at navigere rundt på siden. Overalt på hjemmesiden ledsages teksten af flotte billeder, der er en fornøjelse at beskue.

Alt i alt en hjemmeside med en masse fordele, som alle børn rundt om på skolerne bør have mulighed for at bruge i arbejdet. Man kan få et gratis gæste-log-in i 14 dage, så man kan studere hjemmesiden nærmere, inden man tager den endelige beslutning om køb.