Uskolet
0   20

Minister: Hvornår bliver jeg forfremmet?

Alle eleverne rykker op i en ny klasse - hvad med mig? Sådan synes ræsonnementet at lyde bag undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theils jobmæssige ambitioner her ved indgangen til et nyt skoleår. Det forlyder, at ministeren hen over sommeren har gået med spekulationer over, hvornår hun mon bliver forfremmet til et sejere job i et tungere ministerium med mere prestige blandt kollegerne på Christiansborg.

"Er det ikke snart tid til en rokade?" spurgte Rosenkrantz-Theil sin ministerchauffør onsdag morgen på vej til et eller andet møde med endnu en virkelig kedelig forsamling af skolefolk.

Artiklen fortsætter under banneret

"Har jeg ikke efterhånden taget min tørn på det her møgområde med alle deres krav og evindelige brok?"

Ministeren forestiller sig, at hun i et fremtidigt drømmejob bedre vil kunne udvikle sine lederkompetencer, forbedre sine sprogfærdigheder og drage endnu mere nytte af sine evner til at tale udenom.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ