Debat
3   4

Bloggen er under afvikling

Efter redaktionens beslutning er min blogaftale med Folkeskolen.dk opsagt pr. 1. oktober 2021. Jeg har valgt at stoppe nu og vil fremover lægge mine ideer og erfaringer omkring mundtlig fortælling i skolen i Facebook gruppen "Historiefortælling i skolen"

Jeg takker jer som har læst, kommenteret og fulgt min blog. Jeg har ikke altid været så flittig med nye indlæg, men jeg har fulgt og kommenteret andre indlæg på bloggen. Jeg synes, at en åben og levende blog med engagerede og erfarne lærere, er et stort aktiv for Folkeskolen.dk og jeg ønsker alle bloggere interesse og fremgang i tiden som kommer.

Jeg har de seneste mange månedermed Corona nedlukning fulgt de mange lærer og undervisergrupper på Facebook og andre sociale medier, hvor man har udvekslet ideer, materialer og spørgsmål med hinanden, og på ihærdig vis spredt mit glade budskab om de mulighede som mundtlig historiefortælling efter min erfaring rummer for nutidens og fremtidens skole.

Artiklen fortsætter under banneret

God sommer til jer alle !

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ