Debat

Bloggen er under afvikling

Efter redaktionens beslutning er min blogaftale med Folkeskolen.dk opsagt pr. 1. oktober 2021. Jeg har valgt at stoppe nu og vil fremover lægge mine ideer og erfaringer omkring mundtlig fortælling i skolen i Facebook gruppen "Historiefortælling i skolen"

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg takker jer som har læst, kommenteret og fulgt min blog. Jeg har ikke altid været så flittig med nye indlæg, men jeg har fulgt og kommenteret andre indlæg på bloggen. Jeg synes, at en åben og levende blog med engagerede og erfarne lærere, er et stort aktiv for Folkeskolen.dk og jeg ønsker alle bloggere interesse og fremgang i tiden som kommer.

Jeg har de seneste mange månedermed Corona nedlukning fulgt de mange lærer og undervisergrupper på Facebook og andre sociale medier, hvor man har udvekslet ideer, materialer og spørgsmål med hinanden, og på ihærdig vis spredt mit glade budskab om de mulighede som mundtlig historiefortælling efter min erfaring rummer for nutidens og fremtidens skole.

God sommer til jer alle !

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget