Uskolet
0   8

Kunstig baggrundsstøj giver onlineundervisning mere realistisk stemning

Inspireret af livetransmitterede fodboldkampe her under corona har flere lærere valgt at lægge kunstig baggrundsstøj ind, når de underviser online. Den ønskede effekt er en mere realistisk stemning i forhold til at sidde foran 28 slukkede mikrofoner - og ofte samme antal kameraer.

"Men sådan en god, summende blanding af småsnak og stoleskramlen og råb og computerlyde og ventilationsbrummen, den giver altså bare en mere autentisk følelse af at være der selv", forklarer en lærer, som er blevet ekstra opmærksom på behovet, nu hvor fjernundervisningen kun fylder en mindre del af dagligdagen.

Artiklen fortsætter under banneret

"I øvrigt lægger jeg også tit et par spegepølse- og æggemadder i nærheden", tilføjer læreren, "måske et par sure sokker og et klamt håndklæde, så også duften kan bidrage til en mere ægte totaloplevelse".

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ