Uskolet
0   2

Verdens mest fantastiske pige fra parallelklassen ret sikker på, at hun har haft corona

Verdens, ifølge 11-årige Rasmus, sødeste, klogeste, smukkeste, dejligste og på alle måder mest fantastiske pige, som går i parallelklassen og også har en virkelig flot skoletaske, afslørede tirsdag morgen over for en halvcirkel af forsamlede veninder i skolegården, at hun faktisk er ret sikker på, at hun allerede har haft corona.

Nyheden overleveredes med en alvorlig mine af pigen, som dog ikke har haft symptomer og aldrig er testet positiv for den frygtede virus. "Jeg er også begyndt at glemme alt muligt", lød det bekymret fra den bedårende pige til almindelig forfærdelse blandt tilhørerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Rasmus, som har været betaget af pigen siden børnehaveklassen, hæftede sig ved, hvordan hun dér i skolegården fremstod i et nærmest magisk modlys, som ligesom gav hende en slags guddommelig glorie eller et eller andet.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ