Uskolet
0   4

Samtlige i lærers netværk er 100 % enige om at være bekymrede for ekkokamre

Efter en nylig optælling af likes, hjerter og forskellige opmuntrende tilkendegivelser som »Dét hun siger!«, »Godt brølt!« og »Spot on!« står det klart, at samtlige personer i lærers netværk på sociale medier deler en bekymring for de såkaldte ekkokamre.

Faktisk er der ikke en eneste blandt de mange »venner«, der erklærer sig uenig i, at ekkokamre er problematiske. Alle som én støtter de op om påpegningen af det åbenlyst skadelige i kun at lytte til meningsfæller, som bekræfter hinandens holdninger og verdensopfattelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Da læreren natten til torsdag valgte at sætte trumf på og poste opslaget »Vi gider simpelthen ikke høre på de idioter, der ikke vil af med ekkokamrene. Jeg blokerer dem fandeme!«, var det ifølge en kommentar få sekunder efter ligeledes »spot on«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ