Matematik
0   11

100 klasser opfandt en ny sport eller nyt spil i matematik

Matematikkens Dag i november handlede i år om at opfinde et nyt spil eller en ny sport hvor matematik indgår. Matematiklærerforeningen har fundet vinderne.

Matematiklærere og elever har kunnet lade sig inspirere af bogen "Matematik og sport", som Matematiklærernes forlag har udgivet. Vinderne er trukket, og i indskolingen var det 0.d på Skelgårdsskolen i Tårnby, der løb med førstepladsen. Andenpladsen gik til 3. klasse på Trekronergades Freinetskole i Valby og tredjepladsen fik Pontoppidanskolens 3.b i Brobyværk.

På mellemtrinnet vandt Sct. Jørgens Skoles 4.b i Roskilde. Andenpladsen gik til Auning Skoles 6.x og på tredjepladsen kom Sct. Ibs Skoles 6.b i Horsens.

I udskolingen vandt 9. klasse på Hendriksholm Skole i Rødovre. Andenpladsen gik til 9.a på Tallerup Skole i Tommerup og tredjepladsen til 9.a på Nymarksskolen i Slagelse.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.164 andre er allerede tilmeldt