Læreruddannelsen
0   7

Geeti Amiri: Lærerstuderendes åbne brev udtryk for berøringsangst

578 lærerstuderende har skrevet under på et åbent brev til statsministeren om hendes 'ekskluderende retorik'. Det brev kalder lærerstuderende Geeti Amiri "decideret tåkrummende i en tid, hvor visningen af Muhammed-tegninger i Frankrig fører til halshugning af en skolelærer". "Berøringsangsten lever i bedste velgående", skriver hun på ekstrabladet.dk, og den er "mere skadelig for inklusionen og integrationen af tosprogede elever i den danske folkeskole end en statsministers tale".

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
429 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
870 andre er allerede tilmeldt