Debat
0   3

50 års jubilæum

Meld dig ind i Børnehaveklasseforeningen inden udgangen af 2020 og får 50% i jubilæums rabat.

I dette efterår er det 50 år siden, at vi som Børnehaveklasseledere blev organiseret i Danmarks Lærerforening (DLF). I løbet af de 50 år er der sket meget inden for vores flet fra at, være ”dem” der kom og blandede sig i lærerens arbejde til at, vi nu er en del af helheden.

Vi vil dog tage lidt forskud på fejringen ved at, give 50% rabat til alle der melder sig ind i Børnehaveklasseforeningen i 2020 – rabatten udlignes i kontingentopkrævningen for 1. halvår 2021. Så kender du en eller flere Børnehaveklasseledere der ikke er medlem af Børnehaveklasseforeningen, så fortæl dem om dette fantastiske indmeldelsestilbud.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
660 andre er allerede tilmeldt