Debat
3   4

folkeskolen.dk's arrangementskalender

Fjern gentagelser

For kredse og foreninger under Danmarks Lærerforening er linket 'Arrangementer' på folkeskolens.dk en god mulighed for at annoncere kurser, generalforsamlinger og meget andet. Det gør fx vi fra Sproglærerforeningen. Arrangementskalenderen giver desuden lærerne godt overblik over hvad der finder sted hvornår og hvor. Det er nyttigt med den slags værktøjer.

Desværre er der engang imellem eksempler på arrangementer som af en eller grund er gentaget mange gange og derfor forstyrrer overblikket. Fx optræder arrangementet Udviklingsforløb om forebyggelse af konflikter og vold 5 gange i træk med nøjagtig den samme tekst. Det samme gælder Tysklærerforeningens opslag om deres generalforsamling til november.

Artiklen fortsætter under banneret

Arrangementskalenderen bør indeholde en oprydningsfunktion som enten sletter gentagelser af det samme arrangement eller gør én opmærksom på at man er kommet til at sætte det samme arrangement på kalenderen flere gange.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
946 andre er allerede tilmeldt