Debat

folkeskolen.dk's arrangementskalender

Fjern gentagelser

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For kredse og foreninger under Danmarks Lærerforening er linket 'Arrangementer' på folkeskolens.dk en god mulighed for at annoncere kurser, generalforsamlinger og meget andet. Det gør fx vi fra Sproglærerforeningen. Arrangementskalenderen giver desuden lærerne godt overblik over hvad der finder sted hvornår og hvor. Det er nyttigt med den slags værktøjer.

Desværre er der engang imellem eksempler på arrangementer som af en eller grund er gentaget mange gange og derfor forstyrrer overblikket. Fx optræder arrangementet Udviklingsforløb om forebyggelse af konflikter og vold 5 gange i træk med nøjagtig den samme tekst. Det samme gælder Tysklærerforeningens opslag om deres generalforsamling til november.

Arrangementskalenderen bør indeholde en oprydningsfunktion som enten sletter gentagelser af det samme arrangement eller gør én opmærksom på at man er kommet til at sætte det samme arrangement på kalenderen flere gange.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget