Uskolet

Åh nej, en af dine nye elevers forældre er også lærer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under et kortvarigt møde foran dueslagene tirsdag morgen kom det frem, at en forælder til en af dine elever i den nye klasse selv er lærer på en skole.

Hermed kan du se frem til en ny omgang med det skeptisk-smilende opsyn, de venligt-bedrevidende spørgsmål, de passivt-aggressive ændringsforslag, den nysgerrigt-kritiske problematisering, den høfligt-irettesættende henvisning til egne erfaringer, den grundlæggende diskret-tromlende mistillid. Om undervisningsmaterialer, om didaktik, om tavleorden, om skema, sukker, disciplin, lektier.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.