Debat
0   154

Ligeværd eller skilsmisse

Afgørelsens time nærmer sig. Har fraktion 4 og DLF en fremtid sammen? Jeg har gjort mig mange overvejelser om det.

For foreningen må det gælde, at alle tre parter: pensionister, de aktive og de lærerstuderende, arbejder i samme retning og gør brug af hinandens erfaringer. Men det må ske på ligeværdige betingelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor har jeg som pensionist meget vanskeligt ved at se fornuften i forslaget om at reducere antallet af hovedstyrelsesmedlemmer til en, som oven i købet det meste af tiden kun skal være tilskuer. For lærerstuderende er der næsten ingen begrænsning i stemmeretten.

Blandt de cirka 14.000 medlemmer af fraktion 4 er der garanreret flere hundrede tidligere tillidsmænd, kredsstyrelsesmedlemmer og hovedstyrelsesmedlemmer. Det er vigtigt, at deres erfaringer og meninger har mulighed for at blive kanaliseret videre til beslutningstagerne i foreningen. Forslaget reducerer denne mulighed.

Derfor må forslaget afvises.

Pensionisterne har meget vanskeligt ved at se, hvad de får for kontingentet ud over muligheden for et seniorkursus hvert femte år.

Jeg håber, kongressens delegerede kan se det urimelige i forslaget og derfor ikke vedtager det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ