Debat
0   166

Guleroden

Jeg er langt hen ad vejen enig med Henning Pedersens debat­indlæg i Folkeskolen nummer 30-32, men jeg synes, der mangler en eftersætning. Organisationsudvalget er også ud over at arbejde med kongressens vedtagelse i 2003 fremkommet med et forslag om, at der arrangeres et årsmøde for fraktion 4.

Deltagerne i dette årsmøde er to repræsentanter fra hvert amt, de kongresdelegerede og repræ­sentanter fra Statspensionisternes Centralforening og det ene hovedstyrelsesmedlem. Opgaven er at drøfte pensionistforholdene generelt med en landsdækkende repræsentation, og det har været med til, at jeg købte det forslag, der nu kommer til afstemning på kongres 2003.

Artiklen fortsætter under banneret

Selvfølgelig ville det da have været bedst, at vi stadig havde to repræsentanter, og løbet er selvfølgelig ikke kørt endnu, men som sagt er det meget vigtigt, at vi får et bredt pensionistarbejde


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ