Debat

Tak til Anders Bondo

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ved Lederforeningens landsmøde tilfaldt det klart største bifald Anders Bondo.

Jeg vil endnu en gang takke Anders for et fantastisk oplæg, der giver al mulig grund til at tro på, at DLF i fremtiden vil få langt større indflydelse på folkeskolens udvikling, end vi har haft igennem en årrække.

Anders sætter læreren i centrum for skolens udvikling. Mødet mellem lærer og elev er der, hvor tingene sker, hvilket jeg er helt enig i.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Derfor er budskabet om 'at slippe lærerne fri' og befri dem fra tjenestetidens optællingstyranni helt centralt. Jeg stoler på, at Anders Bondo sammen med resten af hovedstyrelsen og de almindelige medlemmer kan få en aftale i hus med KL, der bygger på tillid og udvikling.

I denne sammenhæng er det vigtigt, at lærerne og lederne er i samme fagforening. Vi bør have samme mål. Et mål, hvor skoleudvikling og gode arbejdsforhold går hånd i hånd.

Jeg håber, at Anders Bondo får held til igen at samle lederne i DLF, således at Lederforeningen i samarbejde med hovedstyrelsen i DLF kan arbejde for, at ledere og lærere i fællesskab får sat alle de positive tiltag, der hver dag gennemføres i folkeskolen, i centrum i mediernes søgelys.

Jeg vil ønske Anders Bondo og resten af hovedstyrelsen held og lykke med deres videre arbejde med en ny tjenestetidsaftale, en aftale med BUPL om samarbejdet mellem lærere og pædagoger i folkeskolen og ikke mindst arbejdet med at samle lederne sammen med lærerne i DLF til folkeskolens bedste

Søren Skals

Allerød