Debat

Slut med forsinkelse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Seks timers forsinkelse på post ud af SkoleKom har Preben Stein oplevet (Folkeskolen nummer 8), og han konkluderer, at 'med den hastighed kan vi ikke bruge SkoleKom'.

Preben Stein har ret. Eller rettere, han havde ret indtil torsdag den 13. februar 2003. Fra den dag blev der taget nyt og stærkere maskinel i brug. Og det har betydet en dramatisk forbedring af hastigheden på post, der sendes ud af SkoleKom. Brugerne kan nu regne med, at der igen præsteres fornuftige ekspeditionstider på post fra og til SkoleKom.

SkoleKom er et afskærmet mail- og konferencesystem. Det har fantastisk mange fordele, som for eksempel at alle brugere kan slås op og genkendes i et samlet katalog. Elever, studerende og lærere i Danmark kan derfor arbejde sammen på den enkelte institution, lokalt, regionalt og nationalt uden at have 'fremmede' øjne hvilende på sig.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Som Preben Stein også skriver, så er den interne postbesørgelse på SkoleKom særdeles hurtig, og man kan i den specielle historiefunktion se, om modtagerne er orienteret. Dette er en anden fordel, der er baseret på, at SkoleKom er et afskærmet system.

De mange fordele har betydet, at SkoleKom er den danske undervisningsverdens foretrukne post- og konferencesystem. Denne succes har desværre i perioder givet sig udslag i den forsinkelse, som Preben Stein, og mange med ham, har oplevet. SkoleKoms administration afsætter til stadighed mange resurser for at forbedre den eksterne postbesørgelse, og med den gennemførte opgradering vil dørene ud og ind ad SkoleKom være brede nok til at ekspedere læreres, elevers og studerendes eksterne post.

Johnny Riber Larsen

produktchef, SkoleKom