0   167

Ny tegnefilm for hele familien

'Drengen der ville gøre det umulige' hedder en ny dansk tegnefilm. Filmen er instrueret af Jannik Hastrup, der helt tilbage i 1968 stod for 'Cirkeline'-filmene og senere for klassikere som 'Bennys Badekar' og 'Samson og Sally'.

Artiklen fortsætter under banneret

Den nye film handler om en inuitdreng, der vokser op blandt isbjørne. De har stjålet ham fra hans forældre, og her lærer han alt det, en isbjørn skal kunne. Da hans far senere bringer ham tilbage, kan drengen ikke rigtig finde sig til rette. Han føler sig som en isbjørn og flygter derfor tilbage til fjeldet for at finde ud af, hvordan han bliver en rigtig isbjørn. Han skal klare isbjørnens tre opgaver: Kampen mod Havet, Nordenvinden og Ensomheden.

Stemmerne til filmen kommer fra blandt andre Otto Brandenburg, Paprika Steen, Tommy Kenter og Sidse Babett Knudsen. Filmen varer 77 minutter og har premiere fredag den 7. januar.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks