Uskolet
0   24

Følgeforskning: Det kan tage op til 15 år for reformpolitikere at erkende, at de har begået fejl

Selv om der er afsat massive resurser til den såkaldte følgeforskning, er det endnu for tidligt at registrere egentlig forståelse for skolereformens følger på Christiansborg.

»Erkendelsen af ansvaret for reformens omfattende skadevirkninger er stadig ikke fuldt implementeret«, som det formuleres i den seneste evalueringsrapport.

Artiklen fortsætter under banneret

Selv om bevægelse hele tiden har stået som en væsentlig del af aftalen, har de involverede politikere ikke flyttet sig nævneværdigt i deres indsigt i, hvad de satte i gang for fem år siden, viser rapporten.

»Man er ikke tilnærmelsesvis oppe på det nødvendige antal daglige minutters bevægelse hen imod en forståelse af situationens alvor«, forklarer en følgeforsker, som dog også henviser til, at der erfaringsmæssigt kan gå op til 15 år, før reformpolitikere har erkendt, at de har begået fejl.

»Og til den tid har de fleste fået nye ordførerposter eller et job i en interesseorganisation«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ