Debat

Halver hovedstyrelsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerforeningen skal spare, og hvordan kan man det? Hvis en besparelse skal batte noget, kan man halvere antallet af hovedstyrelsesmedlemmer. Samtidig kan vi kræve, at de er der på fuld tid. Det kan ikke fremme aktiviteten eller engagementet, at hovedstyrelsesmedlemmer samtidig er amts- eller kredsformænd eller plejer andre (fag)foreningsinteresser samtidig.

Der er ikke megen besparelse i at fjerne et fraktion 4-medlem fra hovedstyrelsen. Fraktion 4-medlemmerne får deres pension, uanset om de sidder derhjemme, eller de sidder i hovedstyrelsen. Der skal ikke betales lønkompensation for dem.

Men hvis hovedstyrelsen aldrig diskuterer udhulingen af pensionerne - og det er der ikke meget, der tyder på - og hvis hovedstyrelsen ikke på noget tidspunkt helhjertet går ind for forbedringer for pensionisterne i DLF, ja så kan vi lige så godt nøjes med repræsentationerne i kongressen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lauge Prip

medlem af fraktion 4