Debat
0   153

Halver hovedstyrelsen

Lærerforeningen skal spare, og hvordan kan man det? Hvis en besparelse skal batte noget, kan man halvere antallet af hovedstyrelsesmedlemmer. Samtidig kan vi kræve, at de er der på fuld tid. Det kan ikke fremme aktiviteten eller engagementet, at hovedstyrelsesmedlemmer samtidig er amts- eller kredsformænd eller plejer andre (fag)foreningsinteresser samtidig.

Der er ikke megen besparelse i at fjerne et fraktion 4-medlem fra hovedstyrelsen. Fraktion 4-medlemmerne får deres pension, uanset om de sidder derhjemme, eller de sidder i hovedstyrelsen. Der skal ikke betales lønkompensation for dem.

Artiklen fortsætter under banneret

Men hvis hovedstyrelsen aldrig diskuterer udhulingen af pensionerne - og det er der ikke meget, der tyder på - og hvis hovedstyrelsen ikke på noget tidspunkt helhjertet går ind for forbedringer for pensionisterne i DLF, ja så kan vi lige så godt nøjes med repræsentationerne i kongressen.

Lauge Prip

medlem af fraktion 4


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ