Uskolet
0   19

Nytårsforsæt: Mange lærere tager en måned uden Aula

Det er blevet populært blandt landets lærere at tage årets første måned helt uden at røre Aula. En Aula-fri januar skulle angiveligt betyde, at man får mere energi, sover bedre og arbejder mere effektivt.

»Det væsentlige er at få brudt vanen«, forklarer en lærer. »Mange har svært ved at lægge livsstilen om og få gjort op med en usund Aula-kultur, hvor den digitale platform fylder for meget. Her kan en måned helt uden Aula være en god anledning for lærere, der ønsker at leve mere meningsfuldt. Det sætter fokus på dit forbrug, og du bliver bevidst om, hvor ofte du faktisk er på«.

Artiklen fortsætter under banneret

Læreren understreger, at man ikke må lade sig slå ud, hvis man falder i og i løbet af januar alligevel kommer til at logge på: »Så er det bare med at slukke så hurtigt som muligt og genoptage sin Aula-fri måned«, lyder det opmuntrende.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ