Debat

Tak for indsatsen, Anni

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det har absolut ikke været let at være formand for Danmarks Lærerforening.

Dels har du jo stået i vejen for mange mænds ambitioner om samme stilling.

Dels er det stort set ikke muligt at stille den samlede lærergruppe tilfreds.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du har gjort det fornuftigt - ikke tilfredsstillende - men fornuftigt. De Århus-folk, der nu vil noget andet, var vel også med til at vælge Martin Rømer i sin tid i stedet for Holden Schmidt. Jeg lod mig lokke til at stemme på Martin Rømer.

Noget, jeg så bitterligt har fortrudt siden hen. Ned ad bakke er det eneste, Århus dengang sørgede for. Og nu sidder Århus-folkenes mand, Martin Rømer, på en fed lærerbetalt aftrædelsesstilling i EU.

Anders Bondo Christensen nævnes som ny formand. Men isfølge min hukommelse var han og alle andre ledende folk i Danmarks Lærerforening sammen om at afskaffe 1:1-princippet. Det vil sige det princip, som betød, at hver enkelt lektions undervisning også gav en lektions forberedelse - time for time.

Jeg er fuldstændig uinteresseret i, hvem der sidder i hovedstyrelsen, og hvem der er formand. Men det vil klart genvække min interesse for Danmarks Lærerforening, hvis det bærende princip for de kommende forhandlinger om arbejdstid bliver 1:1-princippet.

Leif Hartman

Haderslev