Debat

Nyvalg til brugerfora

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærernes Pension har to brugerfora. Et for forsikrede øst for Storebælt og et for forsikrede vest for. I hvert medlemsfora kan der sidde 25 personer. Der skal være nyvalg til disse fora 1. august i år. Valgperioden er på to år. For at stille op til foraene skal man indsende en stillerliste senest den 15. april. Stillerlisten fås hos Lærernes Pension eller på deres hjemmeside.

Hvad kræver det for at sidde i et medlemsfora? Det kræver en interesse i pensionsforhold, både ens egne, men primært generelt. Medlemsforaene har indflydelse på udbud af ydelser og investeringsprincipper i selskabet. Bestyrelsen er via direktionen i løbende dialog med medlemsforaene. Det kræver ingen specialviden om pension at sidde i et medlemsfora, men som sagt en interesse og gerne en holdning til pensionsinvesteringer.

Mødeaktiviteten er cirka seks møder om året a fire timers varighed. Hertil kommer læsning af materiale af samme tidsmæssige omfang.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Konkret har medlemsforaene i den seneste valgperiode blandt andet arbejdet med følgende emner:

- Bæredygtige investeringer

- Forbedring af pensionerne gennem øgede indbetalinger

- Individuel investering i aktiepuljer

- Ændring af pensionsydelsesmønsteret.

Jeg vil med denne beskrivelse opfordre interesserede til at stille op til valget til de to medlemsfora.

Flemming Ernst

formand for Medlemsforum Øst