Skoleleder på Kildedamsskolen, Per Gjerrild, skriver i en mail til Berlingske, at han på grund af tavshedspligt ikke kan udtale sig om sagen, men at skolen tager stærkt afstand fra mobning af enhver art og dermed naturligvis også mobning på baggrund af religion eller race.

Endnu en jødisk elev er blevet mobbet ud af skolen

I halvandet år blev Jacob, en jødisk dreng, udsat for mobning på Kildedamsskolen i Tølløse. Her oplevede han at blive spyttet på, at klassekammeraterne heilede, og at der blev oprettet en falsk Facebook-profil i hans navn, der gjorde grin med jøder, fortæller han sammen med sin familie til Berlingske. Familien valgte i 2017 at flytte til København og sende Jacob på en ny skole. Tidligere har Berlingske fortalt om en pige, der også måtte skifte skole på grund af antisemitisme.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

berlingske.dk: "Antisemitisk mobning fik Jacob til at skifte skole: Klassekammerater heilede, og falsk Facebook-profil jokede med holocaust"