Debat

Afklaring fortsat nødvendig

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jan Trojaborg forklarer i Folkeskolen endnu en gang, at Københavns Lærerforening (KLF) er en selvstændig forening, der har handlet i overensstemmelse med sin lønpolitik.

Det har jeg ikke anfægtet. Det, jeg har undret mig over - og fortsat undrer mig over - er, at KLF's repræsentanter i hovedstyrelsen ikke har fundet det ulejligheden værd at inddrage deres overvejelser i hovedstyrelsesdebatten på et så vitalt punkt for foreningen - det var i den sammenhæng, jeg talte om moral.

Jeg tror fortsat, at det er nødvendigt at få afklaret, hvad der er formålet med, at KLF har to pladser i hovedstyrelsen. Det er da fint, at Jan Trojaborg mener, at KLF har stor glæde af den tætte tilknytning til DLF, og at de med deres aktive indsats håber at bidrage med noget væsentligt for DLF's og KLF's medlemmer. Jeg synes bare, denne sag er et tegn på det modsatte, og der er ikke mange mindelser til en fælles fagforening - for slet ikke at tale om en åben dialog på det rette tidspunkt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lotte Lange

medlem af DLF's hovedstyrelse