Debat

Hold i mine oplysninger

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jo, Lotte Lange (Folkeskolen nummer 48), der er hold i mine oplysninger. Jeg skrev nemlig følgende i nummer 46: 'Efterfølgende tiltrådte medlemmerne således en aftale, der på et meget væsentligt punkt var i strid med foreningens vedtagne politik'. Uanset afstemningsregler var det altså det, der skete. Min pointe er, at det ikke nytter, at foreningen bliver overhalet af en udvikling, vi på ingen måde har gearet os til. Det er vores pligt til hver en tid at sikre medlemmerne så høj grad af indflydelse som muligt.

Jeg ved godt, at UFØ-aftalen fra 1995 ikke fik et ja-flertal fra medlemmerne ved urafstemningen anden gang heller.

Derfor overbeviste en dengang enig hovedstyrelse mig om, at vi nok var nødt til at forlade UFØ-opdelingen ved Overenskomst 99, selvom jeg personligt helst ville have beholdt aftalen fra 95 med den udmøntning, det var lykkedes at give den!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men jeg er ligesom Lotte Lange godt tilfreds med, at vi i fremtiden har afstemningsregler, hvor et nej er et nej!

Helen Sørensen

kredsformand Herningegnens Lærerforening