Debat

Forskel i kønsrolleholdning

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har med en vis nysgerrighed (nyfigenhed?) læst artiklen om seksualundervisning i Folkeskolen nummer 42. Nu kender jeg jo efterhånden den tyrkisk/muslimske tankegang ret godt, og jeg har et forslag til de danske lærere, der underviser i seksualkundskab: Indføj muslimsk/maskulin kønsholdning i undervisningen. Fortæl de danske piger, at de muslimske drenge anser dem som lette/billige ofre for opfyldelsen af deres egne behov. De ser ned på pigerne. De muslimske piger er jo tabu.

Der er en afgrund mellem kønsrolleholdningerne blandt danske og muslimske unge. Der er en vis gensidig respekt mellem danske piger og drenge, når de indgår i et forhold til hinanden. Jeg kan garantere for, at hovedparten af de muslimske drenge, der misbruger danske piger, foragter den kvindelige partner og anser hende for at være en luder.

Konfronter indvandrerdrengene med min påstand. De vil næppe have noget andet reelt svar, end at jeg har ret. Men det vil de selvfølgelig ikke indrømme. I den muslimske verden har mændene/drengene jo altid ret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Knud-E. Hauberg-Tychsen

Istanbul