Debat

Ny trend

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg hører i min øresnegl, at der er en ny trend på vej i vores folkeskole!

Er det rigtigt, når rygterne rundt omkring i kommunerne siger, at man er ved at foretage forsøg rundt omkring, der skal dele os op i:

- indskolingslærere

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

- mellemtrinslærere

- udskolingslærere

Nogle nyuddannede siges at være med på denne trend, men er det også DLF's holdning at dele os op sådan?

Hvis 'ja': skal vi så ikke se at få indført løn efter, hvilke af de tre trin man er på, så der kommer markant forskel her? Jeg synes, at man bør have desto mere løn, jo højere alderstrin man så underviser på, således at indskolingslærerne får lavest løn, mellemtrinnets får mellemløn, og udskolingslærerne får højeste løn.

Argumenter for/imod modtages meget gerne.

Der er stadig lærermangel, så hvis Kommunernes Landsforenings og visse skolelederes holdning og enighed i ovenstående plat skal til at være gældende, kan jeg tilføje, at lærermanglen ikke mindskes, for så dropper jeg også mit job! Magen til tilbageskridt og fratagelse af frihed i jobbet er der ikke set, siden jeg ved ikke hvornår.

God fornøjelse til de nyuddannede og kommende lærere og farvel og tak fra en gammel!

Hans Houmøller

Rødovre